Et godt arbejdsmiljø, der ikke går på kompromis med det miljø, som omgiver os, er centralt for arbejdsformen hos Jysk System Rengøring A/S. Vi søger løbende at optimere på de redskaber vore medarbejdere anvender, så ergonomien kan forbedres og skåne den enkelte medarbejder mere. Desuden bliver doseringssystemer anvendt så et overforbrug af rengøringsmidler bedre forhindres til gavn for miljøet.

Hos Jysk System Rengøring A/S vil vi gerne udvise et socialt ansvar og miljøet er således et område, som vi har sat fokus på i forhold til at gøre en ekstra indsats. Det sker som nævnt når det kommer til mængden af de rengøringsmidler som anvendes, hvor vi forsøger at dosere korrekt, så der ikke sker spild til ugunst for miljøet. Samtidig anvendes i stor udstrækning miljøvenlige mærker uden farver og parfume for at udsætte både miljø og arbejdsmiljø for så små negative påvirkninger som muligt.

Som virksomhed har vi et ansvar for at vore medarbejdere trives i deres arbejde. Dette mål forsøger vi at nå ved at tilbyde gode arbejdsvilkår herunder bl.a. at optimere på brugen af ergonomisk korrekt rengøringsudstyr, som skåner medarbejderen bedst muligt.

Job rengøring

Job

Du er også altid velkommen til at sende os en uforpligtet ansøgning, udfyld den her på vores hjemmeside.

Ansøgningsskema

Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du kontakt os, er du velkommen til at skrive til os eller ringe på telefon 86 62 93 41.

Skriv til os

Tilbud på rengøring

Få et tilbud

Ønsker I et tilbud på rengøring af Jeres lokaler, så kommer vi gerne uforpligtende forbi og måler op.

Læs mere