Det siger vores kunder om Jysk System Rengøring A/S


Quick Pot - så er du hurtigt videre, adm. direktør Steen Haugaard Fransen udtaler;

Hos os er hurtig og præcis betjening, i høj kvalitet, vort varemærke. Mere end 100 mekanikere og 40.000 kunder kommer forbi vore værksteder over hele landet, og det er vigtigt for os, at såvel vore kunder som vore medarbejdere oplever rene værksteder og servicerum hver eneste dag!
Derfor har vi valgt Jysk System Rengørin A/S til at sørge for rengøringen i vore jyske og fynske afdelinger!
Så kan vi alle komme hurtigt videre!

Niebuhr Gears A/S, Vedligeholdelseschef Mikael Lund Sørensen, udtaler;

Jysk System Rengøring A/S har nu gjort rent hos os siden september 2002. Arbejdet er gjort fuldt tilfredsstillende. Der har været hurtig respons, når der har været ønske fra vores side, om tilretninger i arbejdet. Dette har været vigtigt for os i denne turbulente tid.
Jeg kan kun anbefale Jysk System Rengøring A/S

N.C. Nielsen A/S, Receptionist Birgitte Bentzen, udtaler;

Jysk System Rengøring A/S, Viborg, har siden 15. januar 2006 varetaget den daglige rengøring af vore administrationskontorer, værkstedskontorer, omklædningsfaciliteter m.m.
Vort samarbejde forløber yderst tilfredsstillende. Vi er meget glade for den næsten daglige kontakt med rengøringspersonalet. Når ændringer og nye tiltag bliver aktuelle, løses opgaven på en god og konstruktiv måde. Vi kan derfor kun give fore bedste anbefalinger til Jysk System Rengøring A/S, Viborg.

AC Hydraulic A/S, Administrerende direktør Claus Christensen, udtaler;

På given foranledning skal vi hermed meddele, at vi siden 1994 har samarbejdet med
Jysk System Rengøring A/S, Viborg. Selskabet varetager rengøring i vort firma (15.000 kvm.) herunder rengøring af kantine, omklædningsfaciliteter, administrationsafdeling og diverse værkførerkontorer.
I vor administrationsafdeling har vi oliebehandlede gulve, og efter at Jysk System Rengøring A/S har overtaget rengøringen, er gulvenes standard - efter en grundig "førstegangsbehandling" - blevet betydeligt forbedret. Vi er yderst tilfredse med behandlingen af de oliebehandlede gulve. Desuden er en del af gangarealet belagt med klinker, og også dette gulv er blevet grundigt behandlet, så det i dag fremstår med en langt pænere overflade end før.
Alt i alt kan vi konkludere, at vort samarbejde med Jysk System Rengøring A/S kan beskrives med følgende ord, effektivitet, fleksibilitet, samvittighedsfuldhed, overenstemmelse mellem pris og kvalitet.

Colas Danmark A/S, Fuldmægtig Signe Holst, udtaler;

Jysk System Rengøring A/S, Viborg, har siden 23. september 1995 stået for den daglige rengøring i vor kontorbygning, velfærdsbygning og i laboratoriet.
Samarbejdet forløbet meget tilfredsstillende. Hvis der er ting, der skal ændres, bliver det - efter en opringning eller måske et besøg - hurtigt efterkommet.
Jeg kan med glæde anbefale firmaet til andre virksomheder.

Lene Balle Nielsen;

Jysk System Rengøring A/S er et rengøringsfirma, hvor der er styr på tingene. Jeg har i 11 år været ansat og kan kun fortælle at JSR A/S prøver, i samarbejde med medarbejdren, at få arbejdstiderne/arbejdspladsen/afstanden mellem stederne osv. tilpasset, så det passer ind i medarbejderens hverdag. Hvis man passer sit arbejde, som man skal, er det et meget fleksibelt firma. De forskellige produkter/klude man bruger i forbindelse med rengøringen bliver hurtigt leveret, når man beder om det, så det fungerer optimalt. I det hele taget et firma man kan stole på

Job rengøring

Job

Du er også altid velkommen til at sende os en uforpligtet ansøgning, udfyld den her på vores hjemmeside.

Ansøgningsskema

Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du kontakt os, er du velkommen til at skrive til os eller ringe på telefon 86 62 93 41.

Skriv til os

Tilbud på rengøring

Få et tilbud

Ønsker I et tilbud på rengøring af Jeres lokaler, så kommer vi gerne uforpligtende forbi og måler op.

Læs mere