Service og kvalitet

Er behovet hos vore kunder til stede kan Jysk System Rengøring A/S tilbyde en samlet pakke af ydelser lige fra rengøring over planteservice til catering.

Kvaliteten af denne er central for det arbejde, vi udfører i dagligdagen. Vi arbejder løbende med at kvalitetssikre vort arbejde, så vi er sikre på, der er overensstemmelse med det, vi gerne vil repræsentere og det stykke arbejde, som i praksis udføres ude hos vore kunder.

Vi tilbyder en bred palette af services som beskrevet nedenfor:


Erhvervsrengøring

Hvad enten det er rengøring af institutioner, kontorlokaler eller produktionsvirksomheder i dagligdagen, tilbyder Jysk System Rengøring A/S en ordentlig løsning, der lever op til kundens forventninger.

Gennem vores kvalitetssikringssystem er vore inspektører i dialog med kunden, så der er styring på, at den ønskede service leveres som aftalt.

Mere om erhvervsrengøring.


Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring kræver lidt ekstra ud over det sædvanlige rengøringsarbejde.

Jysk system rengøring tilbyder professionel slutrengøring og rengøring efter håndværkere, så der kommer orden efter byggerod, savsmuld og beskidte overflader. Vi tilbyder rengøring mens arbejdet står på og efter det er afsluttet.


Vinduespolering

Jysk System Rengøring A/S har mange års erfaring inden for rengøring, pudsning og polering af vinduer og kan således tilbyde de fleste former for vinduespolering ude som inde.

Vi medbringer selv vores arbejdsudstyr, der er opdateret med de nyeste produkter inden for branchen. Vi vil gerne kendes på en god og stabil kvalitet og vi er fleksible med arbejdstiden.


Behandling af trægulve, linoleumsgulve

Behandling af trægulve, linoleumsgulve, klinkegulve og hårde gulve – hver sin gulvtype hver sin behandlingsform. Vi anvender de produkter, der er mest effektive til det enkelte gulv og giver et godt og holdbart resultat - uden at kompromittere miljøet.


Tæpperens

I samarbejde med kompetente og langvarige samarbejdspartnere, der kan leve op til den kvalitetsforståelse, som Jysk System Rengøring A/S repræsenterer, leverer vi også service inden for leje/vask af måtter.


Planteservice

Vi har aftaler med professionelle serviceudbydere af planteservice, så vi også kan levere denne del af omsorgen for kontormiljøet.


Kantineordning

Vi tilbyder i samarbejde med cateringpartnere en kvalitativ men prismæssig fornuftig løsning inden for kantinedelen, så der også er et tilbud på frokostdelen til hverdag.


Edb & telefonrens m.m.

Når behovet er til stede, kan vi også her levere den rette service, så der bliver taget hånd om vedligeholdelsen af telefon- og edb-udstyr hos vore kunder.

Uanset den serviceydelse eller pakkesammensætning vore kunder måtte efterspørge, kan vi skræddersy rengøringen efter behov og det til fornuftige priser, idet vi har opnået flere synergieffekter gennem langvarige samarbejder med vore underleverandører.
Book et møde med os eller bestil mateiale med nærmere detaljer om de enkelte services, som vi kan tilbyde.

Ovenstående er del af den kerneydelse vi er gode til hos Jysk System Rengøring A/S.


Job rengøring

Job

Du er også altid velkommen til at sende os en uforpligtet ansøgning, udfyld den her på vores hjemmeside.

Ansøgningsskema

Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du kontakt os, er du velkommen til at skrive til os eller ringe på telefon 86 62 93 41.

Skriv til os

Tilbud på rengøring

Få et tilbud

Ønsker I et tilbud på rengøring af Jeres lokaler, så kommer vi gerne uforpligtende forbi og måler op.

Læs mere