Håndværkerrengøring

Jysk system rengøring tilbyder professionel slutrengøring og rengøring efter håndværkere, så der kommer orden efter byggerod, savsmuld og beskidte overflader. Vi tilbyder rengøring mens arbejdet står på og efter det er afsluttet.

Håndværkerrengøring kræver lidt ekstra ud over det sædvanlige rengøringsarbejde. Jysk system rengøring råder over kompetent personale og det nødvendige udstyr - og med mange års erfaring ved vi præcis hvad der skal til for at få styr på byggepladsen, værkstedet, kontorlokalerne eller hvad det måtte være.

Vi ved, hvor vigtigt det er at byggepladsen efterlades skinnende rent. Vi sørger for arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt.


Håndværkerrengøring med fokus på kvalitet og service

Vores medarbejdere er vant til at samarbejde med lederne på byggepladsen, som rengøringsarbejdet kan udføres løbende efterhånden som håndværkerne er færdige.

For at sikre rengøring af høj kvalitet udarbejder vi en detaljeret plan for rengøring med beskrivelse af arbejdsområder og opgaver, så du bliver glad og tilfreds.

Vores dygtige og kompetente medarbejdere med kvalitetssans inden for håndværkerrengøring gør os i stand til at udføre håndværkerrengøring af høj kvalitet


Tilbud på håndværkerrengøring

Ønsker du et tilbud på rengøring efter håndværkere, så der kommer orden på byggerod, savsmuld og overflader og bliver gjort godt og grundigt rent eksempelvis på byggepladsen eller i værkstedet, så kontakt os endelig, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

Ved tilbud på håndværkerrengøring eller slutrengøring, så vi først tager en snak med dig om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige løsning som lever op til dine behov, ønsker og krav.

Ring på telefon 86 62 93 41 eller skriv til os for at få et tilbud på håndværkerrengøring.

Tilbud på rengøring

Få et tilbud

Ønsker I et tilbud på rengøring af Jeres lokaler, så kommer vi gerne uforpligtende forbi og måler op.

Læs mere