Er facility service noget for dig?

Kan du have gavn af facility service?

Facility service er blevet et vidt brugt term, der dækker over en bred palet af ydelser, bl.a. til vedligehold af ejendom og inventar. Ved at samle flere ydelser ved samme leverandør gør, at du har det ene kontaktpunkt når du ønsker ændringer i din aftale.

Ved Jysk System Rengøring er erhvervsrengøring vores kerneopgave. Dette har det været i snart 40 år. Igennem vores årtier af erfaring har vi tilføjet ydelser, der ligger så tæt op ad vores daglige arbejdsgang med erhvervsrengøring.

Dem kan du læse nærmere om herunder, og tilsammen er dette vores palet af facility ydelser, som vi kan tilbyde vores kunder.

Rengøring ved erhverv

Vores kerneydelse er rengøring af kontor, butik, industri, institutioner, efter håndværkerens besøg etc.

Bl.a. gulvrengøring og -behandling er vi specialister i, og vi har de rette midler og maskiner til at rengøre langt de fleste typer af gulve.

Mange firmaer hyrer ekstern leverandør til rengøring, da det er logisk at outsource dette ansvarsområde, og netop her giver det mening at se, om man kan samle andre facility opgaver under samme leverandør.

Ud over din daglige regelmæssige rengøring, har vi også hovedrengøring samt slutrengøring, nå der kræves en ekstra indsats. Igen er det fleksibilitet, der er sagens kerne. 

Måtteservice

Måtteservice er vigtig for de fleste virksomheder, da næsten alle har måtter, der ofte bliver beskidte. Med en måtteservice vil I få afhentet, renset og leveret rene måtter. Især jeres entre og eventuelle receptionsområder er udsatte, og jeres måtteservice skal selvfølgelig justeres efter jeres behov. I sommertiden er der helt sikkert ikke så stort behov som om vinteren, derfor skal hyppigheden følge det aktuelle behov.

Trapperengøring 

Trapperengøring skal, lige som jeres måtteservice, også have særlig opmærksomhed i vinterhalvåret, og også her er det godt med en fleksibel aftale med din leverandør af rengøring.

Vinduespudsning og -polering

Vinduespudsning og -polering er en vigtig faktor ved rengøring, da vinduespartier ofte er det første fysiske indtryk både medarbejdere og kunder får af din virksomhed.  Jysk System Rengøring startede i 1983 som et vinduespudser-enkeltmandsfirma, og siden da, har vi fastholdt mange tilfredse kunder med rene vinduer.

Tænkt bredt og få løst dine daglige små opgaver

Det du kan med facility service, er at tænke det meget bredt. I har sikkert opvaskemaskiner der skal tømmes og viskestykker der skal vaskes, eller vil I gerne være fri for at rydde op efter frokosten i kantinen, sætte mad og frugtordninger frem, vande planter osv.?

Så tænk din rengøringsassistent som facility samarbejdspartner.

Overvejer du facility service til dit firma?

Vi vil gerne være din samarbejdspartner, og du kan være sikker på, at vi kun tager imod opgaver, som vi ved, at vi kan løse i høj kvalitet. Du skal føle dig tryg ved valget af samarbejdspartner til din rengøring, og derfor er Jysk System Rengøring det sikre valg.   

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, du ønsker afklaret. 

Vi kan træffes på telefon 86 62 93 41 eller på jsr@jsr-as.dk 

Skræddersyet erhvervsrengøring i Nordjylland, Midtjylland, Østjylland og Vestjylland
Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.