Erhvervsrengøring Aalborg

Erhvervsrengøring Aalborg

Leder du efter rengøring i Nordjylland, og ønsker du god kvalitet fra et stabilt og troværdigt firma med lokal arbejdskraft?

Det forstår vi fuldt ud – og vi skræddersyr derfor gerne en løsning til dig. Hos Jysk System Rengøring A/S har vi gennem årene specialiseret os inden for erhvervsrengøring til offentlige og private virksomheder, og vi er derfor stolte over vores gode og lange relationer til vores kunder.

Se vores brochure, hvor du kan læse mere om, hvad vi tilbyder i Nordjylland.

Så hvis du gerne vil have erhvervsrengøring i Aalborg, Sæby, Frederikshavn eller et andet sted i Nordjylland, så har vi en lokal rengøringsassistent, der er klar til at lære din virksomheds rengøringsbehov at kende.

Vi lever op til de højeste standarder, hvad angår både kvalitet, professionalisme og service.  Vi er din faste og loyale samarbejdspartner, og vi er yderst fokuserede på at leve op til vores ry som troværdigt og kvalitetsbevidst rengøringsfirma. 

Kontakt os i dag, så finder vi en god løsning til dit firma.

Erhvervsrengøring til alle typer virksomheder

Vi hos Jysk System Rengøring A/S bliver din samarbejdspartner, der med glæde og faglig interesse varetager en hvilken som helst rengøringsopgave for dig. Det er vores fornemmeste opgave at gøre de fysiske rammer og arbejdsmiljøet så rent og behageligt at befinde sig i som muligt – både for jeres medarbejdere og jeres kunder.

Vi har et bredt udvalg af services inden for erhvervsrengøring, og vi har stor erfaring og kendskab inden for vores ydelser, herunder:

Foruden disse, tilbyder vi dig også tæppe- og stolerens, linnedservice, planteservice, kantinehjælp, forskellige slags gulvbehandlinger og meget andet efter dine ønsker. 

Vi arbejder ikke med standardløsninger, men gør en stor dyd ud af at levere kundespecifikke løsninger, der tager højde for den enkelte virksomheds behov, ønsker og præferencer. Det giver i vores optik det kvalitativt bedste resultat – for alle parter.

Kort sagt: Med Jysk System Rengøring A/S med på holdet er du garanteret kvalitetsorienteret rengøring i Nordjylland – nøjagtigt på dine præmisser.

Troværdighed, kvalitet og gode relationer er kernen i vores forretning

Sinde 1983 har vi opbygget meget erfaring og gode stabile kunderelationer. Vores kundeportefølje spænder vidt og bredt. 

Vi servicerer alle typer virksomheder – lige fra de små til de mellemstore og større virksomheder. Vores medarbejdere er skolet i at kunne håndtere en hvilken som helst rengøringsopgave, og der er således ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. 

Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde og services er et bankende hjerte for rengøringsfaget og ikke mindst en oprigtig interesse i den enkelte kunde, der altid sættes i centrum i vores arbejde. Vi møder alle vores kunder og opgaver med interesse, troværdighed og ærlighed, og vi behandler den enkelte bestilling som et unikt tilfælde, der kræver skræddersyet og tilpasset eksekvering såvel som personlig rådgivning.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Vi leverer et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring i Aalborg – kontakt os i dag

Er du på jagt efter en pålidelig samarbejdspartner og et godt tilbud på rengøring i Aalborg eller omegn? 

Skynd dig at kontakte os allerede i dag, så vi sammen kan finde den helt rette løsning på din virksomheds rengøringsbehov.

Vi glæder os til at høre fra dig – og ikke mindst til at betjene dig.

Vil du vide mere om os? Hent vores brochure for Nordjylland her

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.