Erhvervsrengøring Aalborg

Erhvervsrengøring Aalborg

Leder du og din virksomheds medarbejdere efter rengøring i Aalborg eller omegn, og ønsker I ikke at tage til takke med standardiserede løsninger og middelmådige resultater? Det forstår vi fuldt ud – og vi har også løsningen til dig. Hos Jysk System Rengøring A/S har vi gennem årene specialiseret os inden for rengøringsbranchen til offentlige og private virksomheder, og vi er derfor stolte over i dag at kunne kalde os for førende eksperter på området for erhvervsrengøring.

Så hvis du gerne vil have erhvervsrengøring i Aalborg, der lever op til de højeste standarder, hvad angår både kvalitet, professionalisme og service, så er vi et yderst kvalificeret bud på en fast og loyal samarbejdspartner. Vi står klar til at varetage din rengøringsopgave med et smil og garanterer dig et pletfrit og tilfredsstillende resultat – hver gang.

Bred vifte af erhvervsrengøringsservices til alle typer virksomheder

At holde en virksomhed ren, pæn og præsentabel over for offentligheden og besøgende kunder eller samarbejdspartnere kan være en vanskelig – for ikke at sige meget tidskrævende – opgave. Det er de færreste, der har ressourcerne og evnerne in-house til at kunne eksekvere rengøringsopgaverne til daglig. Netop derfor kan det være fordelagtigt og fornuftigt at trække på eksterne, fagspecialiserede kræfter til at lette den praktiske byrde – og det er lige præcis, hvad vi er her for.

Jysk System Rengøring A/S er din personlige samarbejdspartner, der med glæde og faglig interesse varetager en hvilken som helst rengøringsopgave for dig. Det er vores fornemmeste opgave at gøre de fysiske rammer og arbejdsmiljøet så rent og behageligt at befinde sig i som muligt – både for interne medarbejdere og for udefrakommende.

Vores udvalg af services kommer ud i alle hjørner af feltet for erhvervsrengøring, og vi har stor erfaring med et væld af ydelser – herunder:

 

Foruden disse grundservices tilbyder vi dig også tæppe- og stolerens, linnedservice, planteservice, kantinehjælp, måtteservice, forskellige slags gulvbehandlinger og meget andet efter dine ønsker.

Vi gør os ikke i standardløsninger, men gør en stor dyd ud af at levere kundespecifikke løsninger, der tager højde for den enkelte virksomheds behov, ønsker og præferencer. Det giver i vores optik det kvalitativt bedste resultat – for alle parter.

Kort sagt: Med Jysk System Rengøring A/S med på holdet er du garanteret kvalitetsorienteret rengøring i Aalborg eller omegn – nøjagtigt efter dit hoved og på jeres præmisser.

Troværdighed, ærlighed og jysk ydmyghed er kernen i vores forretning

Med adskillige år inden for branchen har vi meget erfaring og gode kunderelationer og -oplevelser på CV’et, og vores kundeportefølje spænder vidt og bredt. Vi servicerer alle typer virksomheder – lige fra de små af slagsen til de mellemstore og større virksomheder. Vores medarbejdere er skolet i at kunne håndtere en hvilken som helst rengøringsopgave, og der er således ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os.

Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde og services er et bankende hjerte for rengøringsfaget og ikke mindst en oprigtig interesse i den enkelte kunde, der altid sættes i centrum i vores arbejde. Vi møder alle vores kunder og opgaver med en god portion jysk ydmyghed, troværdighed og ærlighed, og vi behandler den enkelte bestilling som et unikt tilfælde, der kræver skræddersyet og tilpasset eksekvering såvel som 1:1-rådgivning.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Vi leverer et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring i Aalborg – kontakt os nu

Er du på jagt efter en pålidelig samarbejdspartner og et favorabelt tilbud på rengøring i Aalborg eller omegn? 

Skynd dig at kontakte os allerede i dag, så vi sammen kan finde den helt rette løsning på din virksomheds rengøringsbehov.

Vi glæder os til at høre fra dig – og ikke mindst til at betjene dig.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.