Erhvervsrengøring Hobro

Erhvervsrengøring Hobro

Er du på udkig efter professionel, kvalitetsorienteret og serviceminded rengøring i Hobro eller omegn? Og ønsker du en fast samarbejdspartner, der kender til din virksomhed, dine medarbejdere og jeres behov? I så fald er Jysk System Rengøring A/S det helt rette match.

Som førende eksperter i erhvervsrengøring har vi siden 1983 betjent glade og tilfredse kunder med professionel og personlig rengøring. Og vi står til hver en tid klar til at varetage netop dine rengøringsopgaver og skræddersyer vores løsninger præcis efter dit hoved. Altid med et solidt, tilfredsstillende og pletfrit resultat.

Full-service rengøringsfirma med erfaringen og kompetencerne på plads

Enhver virksomhed – stor såvel som lille – oplever til daglig, at der går medarbejdere eller gæster ud og ind ad dørene. Det betyder unægteligt, at der fra tid til anden slæbes skidt og snavs med ind i lokalerne, og det sætter sine øjensynlige spor. Af denne grund er det tvingende nødvendigt konstant at gøre en aktiv indsats for, at sporene bliver slettet, så virksomhedens arbejdsmiljø og fysiske rammer forbliver rene, pæne og behagelige at færdes i.

Netop dette kan vi hos Jysk System Rengøring A/S være behjælpelige med. Vores lange erfaring med, og dybe passion for, erhvervsrengøring muliggør, at vi i dag kan klare alle tænkelige rengøringsopgaver. Der er ikke den udfordring, som vi ikke kan overkomme og løse for dig.

Vores kundekartotek og opgaveportefølje spænder vidt og bredt, hvilket betyder, at vi betjener både store, mellemstore og små virksomheder med blandt andet:

 

For slet ikke at tale om vores mange andre services, som vi tilbyder efter ønske – eksempelvis linnedservice, planteservice, forskellige slags gulvbehandlinger, måtteservice, kantinehjælp og tæppe- og stolerens. Alle vores services tilrettelægges ud fra, hvilke krav, behov og særlige ønsker du måtte have.

Med andre ord: Jysk System Rengøring A/S er dit lokale rengøringsfirma, og vi sammensætter en skræddersyet pakkeløsning, der matcher lige netop den type rengøring, du er på udkig efter i Hobro.

Erhvervsrengøring med øje for topkvalitet, tillid og personlig service

Hos Jysk System Rengøring A/S bestræber vi os på at være et anderledes firma – på den gode måde. Det betyder, at vi vægter grundlæggende og jyske værdier, såsom ærlighed, troværdighed og tillidsrelation ekstremt højt i vores arbejde.

Vi sætter kunden forrest og gør en dyd ud af at etablere et nært tillidsbånd til den enkelte kunde, så vi ikke virker fremmede, men derimod er velkendte ansigter. På den måde kan vi bedst skabe maksimal tryghed og sikkerhed omkring vores services, så du altid føler, at din virksomhed er i trygge hænder, når vi kommer på besøg.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Få et gratis og skarpt tilbud på erhvervsrengøring i Hobro: Kontakt os nu og her

Mangler du specialiseret og professionel hjælp til håndtering af din virksomheds rengøring i Hobro, og savner du en fast og troværdig samarbejdspartner til formålet? I så fald er du landet det helt rette sted.

Jysk System Rengøring A/S er dit personlige og lokale rengøringsfirma, og vores kompetente medarbejdere står til hver en tid klar til at servicere dig efter alle kunstens regler. Tag kontakt til os pr. telefon, e-mail eller via vores online kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud, som du får svært ved at takke nej til.

Vi ser frem til at høre fra dig – og hjælpe dig med din rengøring i Hobro.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.