Erhvervsrengøring Holstebro

Erhvervsrengøring Holstebro

Står du og virksomhedens medarbejdere og mangler en fast og loyal samarbejdspartner til at klare jeres daglige, ugentlige eller månedlige rengøring i Holstebro? Og vil I gerne finde et full-service rengøringsfirma, der både går op i både kvalitet, service og gode kunderelationer? I så fald er du landet det rette sted.

Jysk System Rengøring A/S er et erfarent og pålideligt rengøringsfirma, der trods et ekstremt højt professionelt og fagligt niveau altid leverer 100 % personlig service til alle kunder. Vores kundeportefølje spænder vidt og bredt inden for erhvervslivet, og der er ikke den opgave, der er for stor eller lille for os.

Et væld af rengøringsservices til alle typer virksomheder og behov

Virksomhedens fysiske rammer er dit, medarbejdernes og hele forretningens ansigt udadtil. Derfor er det alfa og omega, at du sørger for, at rammerne tager sig så pænt og rent ud som overhovedet muligt, så du giver et godt førstehåndsindtryk – gang på gang.

Netop dette mål kan vi hos Jysk System Rengøring A/S være med til at realisere for dig. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at yde dig personlig og effektiv rengøringsservice efter dine ønsker og behov – uanset hvilken type rengøring, du skal have hjælp til i Holstebro.

Vi har stor erfaring med diverse former for erhvervsrengøring og kan blandt andet tilbyde dig:

 

For slet ikke at tale om planteservice, linnedservice, tæppe- og stolerens, forskellige slags gulvbehandlinger, kantinehjælp, måtteservice og meget mere.

Vi tilrettelægger vores arbejdsforløb i tæt dialog med dig og virksomhefden, så I får et tilfredsstillende slutresultat, der er nøjagtigt efter jeres hoved.

Sagt på en lidt anden måde: Jysk System Rengøring A/S er din garanti for 100 % kvalitet, professionalitet og personlig service.

Professionel erhvervsrengøring med afsæt i den nære kunderelation

Lige siden etableringen af Jysk System Rengøring A/S, tilbage i 1983, har vores medarbejdere arbejdet ud fra en grundlæggende filosofi og stålsat ambition om at levere personlig, pålidelig og troværdig rengøringsservice til alle vores kunder. Det betyder, at vi altid sætter kunden forrest i det, vi laver, og du får således ikke bare upåklagelig kvalitetsservice, men også en stærk og nær samarbejdsrelation.

Vi kommer direkte ud til dig i din virksomhed, så vi kan få en god føling med opgaven og kan rådgive 1:1 og finde en skræddersyet løsning, der matcher virksomhedens behov. Så uanset om du ønsker rengøring i Holstebro Centrum eller i en forstad i nærheden, er vi din lokale samarbejdspartner, og vi garanterer, at din virksomhed er i trygge hænder hos os.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Kontakt os for et favorabelt tilbud på erhvervsrengøring i Holstebro

Søger du med lys og lygte efter kvalitetsorienteret og professionel rengøring i Holstebro, og kunne du godt tænke dig en fast samarbejdspartner, der kender til din virksomhed og jeres behov? Du behøver ikke lede længere.

Her hos Jysk System Rengøring A/S kan vi sammensætte et tilbud og en skræddersyet pakkeløsning, der matcher dine krav, ønsker og opgavens karakter perfekt. Kontakt os allerede i dag, og lad os sammen nå frem til et pletfrit og tilfredsstillende resultat i netop din virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig – og selvfølgelig til at betjene dig.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.