Erhvervsrengøring Ikast

Jysk System Rengøring klarer alle opgaver inden for erhvervsrengøring

Din partner til erhvervsrengøring i Ikast

Søger du pålidelig og kvalitetsorienteret erhvervsrengøring i Ikast eller omegn, og ønsker du hverken at gå på kompromis med den gode service eller det pletfrie resultat? I så fald er du landet det helt rette sted. Hos Jysk System Rengøring A/S er vi specialister i alle former for erhvervsrengøring og har årelang erfaring med at levere skræddersyede løsninger til alle typer kunder – og ethvert behov.

Du kan læse mere om vores service i Ikast her i vores PDF brochure 

Vores ansatte er lokale i Ikast

For at kunne yde dit firma den bedste service, er det vigtigt at vores medarbejdere kender jeres lokaler og jeres firmapolitikker. 

Er det fx vigtigt for jer, at der lige luftes ud sammen med rengøringen, eller har I behov for en helt særlig type rengøring af jeres gulv? 

Vi lærer jeres firma og jeres rengøringsbehov at kende, og en gensidig tillid i vores samarbejde er utrolig vigtig for os. Ledelsen er næsten dagligt i Ikast, og fører jævnligt kvalitetskontrol med arbejdet. 

Vi kommer genre forbi til en samtale og eventuelt et uforpligtende tilbud.

Ring på 8662 9341 eller skriv til os her.

 

Olena_uden baggrund

Vores kunder siger:

“Jysk System rengøring A/S er et virkeligt godt valg til at varetage firmaets rengøring. De er altid utroligt søde at kommunikere med, man får svar med det samme. De kommer gerne forbi og følger op på, om alt er tilfredsstillende. Dem kan vi i høj grad anbefale. “

Danhydra A/S, Mimi A. Mørup, www.danhydra.com

Skræddersyede rengøringsløsninger

At drive en virksomhed betyder, at lokalerne og faciliteterne dagligt bliver brugt af de ansatte medarbejdere, hvilket sætter sine spor. Samtidig kommer kunder og samarbejdspartnere fra tid til anden på besøg, hvilket kræver, at de fysiske rammer er pæne og rene, så dit firma efterlader et positivt og ikke mindst rent indtryk.

Vi skræddersyer vores rengøringsløsninger nøjagtigt efter dine behov og planlægger vores arbejde i nært samarbejde med dig.

Kort sagt: Hvis du søger rengøring i Ikast, er Jysk System Rengøring A/S svaret. Vi er dit personlige full-service rengøringsfirma, og vi står altid klar med komplette rengøringsløsninger såvel som enkeltstående ydelser. 

Kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak omkring dine rengøringsbehov.

- lige efter dine behov

Hos Jysk System Rengøring A/S er vi behjælpelige med at opklare din virksomheds behov inden for rengøring. Vi klarer alt det logistiske og praktiske arbejde for dig, så du sparer tid og besvær i en travl arbejdsdag. 

Vores services spænder vidt og bredt inden for erhvervsrengøring og tæller blandt andet:

 

Samt et væld af andre slags rengøringsservices, såsom tæppe- og stolerens, planteservice, diverse gulvbehandlinger, måtteservice, linnedservice, kantinehjælp og meget andet.

Tillid og stærke samarbejdsrelationer er vores drivkraft

Hos Jysk System Rengøring A/S er vores forretning og daglige arbejde gennemsyret af en passion for rengøringserhvervet, høj faglig stolthed samt den nære og gode kunderelation. Vi gør en stor dyd ud af at opbygge et solidt tillidsbånd og skabe maksimal tryghed i samarbejdet, og vi bestræber os altid på at lære den enkelte kunde at kende.

Dette betyder blandt andet, at vi typisk kommer direkte ud til dig og tilser opgaven samt leverer personlig rådgivning. Og det kan mærkes på vores service, der altid bærer præg af rettidig omhu, ærlighed og kvalitetsmæssig stabilitet, så du ved, hvad du får.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende snak om erhvervsrengøring i Ikast

Søger du en pålidelig og kvalitetssikker samarbejdspartner, der kan hjælpe din virksomhed med skræddersyet rengøring i Bording, Ikast eller omegn? 

Som specialister i erhvervsrengøring er Jysk System Rengøring A/S din lokale rengøringsløsning, og vores kompetente og veluddannede medarbejdere står til hver en tid klar til at imødekomme netop dine behov. Vi både rådgiver om og  eksekverer alle typer opgaver – både store og små. 

Vi går altid til opgaven med samme positive indstilling, interesse og med øje for det gode slutresultat.

Kontakt os allerede i dag til en snak om, hvilken type rengøring i Ikast du konkret har brug for hjælp til, og hvordan vi når bedst og sikkert i mål – sammen. 

Ring på 86629341 eller send en mail til jsr@jsr-as.dk

Du kan også udfylde vores online kontaktformular, så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på en god rengøringsløsning.

Vi ser frem til at høre fra dig – og ikke mindst til at løse din rengøringsopgave.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.