Erhvervsrengøring Nordjylland

Erhvervsrengøring Nordjylland

Er du på udkig efter en troværdig, lokal og fagligt kompetent samarbejdspartner, der kan varetage din virksomheds rengøring i Nordjylland? Markedet tilbyder et væld af rengøringsfirmaer, men det kan være en vanskelig opgave at finde netop det firma, der forener både et højt kvalitetsniveau, professionalisme og personlig service. Heldigvis behøver du ikke lede længe, da vi hos Jysk System Rengøring A/S lige nøjagtig kombinerer disse egenskaber i vores daglige virke.

Vores serviceleder i Nordjylland hedder Gurli Christensen. Gurli bor i Asaa, og har arbejdet med rengøring i Nordjylland i mange år. 
Du kan læse mere om vores services i Nordjylland i vores brochure, ved at klikke her. 

Her kan du læse, hvad Bruel Systems fra Hjørring skriver om vores samarbejde:

Vi er super tilfredse med vores samarbejde med Jysk System Rengøring A/S.

Vi har en fast rengøringsassistent, som kender huset og er blevet en del af virksomheden. For os er kommunikation og godt samarbejde utrolig vigtigt, og det har vi både med assistenten og inspektøren på tværs af organisationen. Desuden er fleksibiliteten hos Jysk System Rengøring A/S et kæmpe plus for os.”Logo Bruel Systems, Nordjylland

Dit lokale rengøringsfirma – vi klarer en hvilken som helst rengøringsopgave

Som virksomhedsejer er det alfa og omega at sørge for, at selve virksomhedens fysiske rammer og arbejdsmiljø fungerer optimalt og præsenterer virksomheden på den absolut bedste måde. Folk skal helst få et positivt indtryk og føle sig tilpasse i alle lokalerne, hvilket kræver, at der er styr på de hygiejniske og sanitære forhold. En opgave, der både er tids- og ressourcekrævende, og som er vanskelig at prioritere i en travl hverdag.

Lige netop derfor er Jysk System Rengøring A/S blevet etableret – nemlig ud fra en ambition om at kunne gøre dagligdagen nemmere for virksomhederne. Vi er dit lokalt forankrede rengøringsfirma, der klarer alle tænkelige rengøringsopgaver og -udfordringer – store såvel som små.

Vores dygtige og imødekommende medarbejdere står altid til din rådighed og er klar til at eksekvere og rådgive på præcis de rengøringsopgaver og -behov, du og dine medarbejdere måtte have. Vi bærer den praktiske byrde og tilrettelægger vores services efter jeres ønsker.

Som specialister i erhvervsrengøring har vi årelang erfaring med den brede palet af kunder, og vi kan blandt andet tilbyde dig:

 

Derudover kan du også nyde godt af vores andre services – herunder alt lige fra kantinehjælp, måtteservice og forskellige slags gulvbehandlinger til linnedservice, planteservice og tæppe- og stolerens. Vi sammensætter og skræddersyer alle vores løsninger nøjagtigt efter dine behov og præferencer, så du er sikret et 100 % tilfredsstillende slutresultat – gang på gang.

Rengøringsservice med ærlighed, troværdighed og jysk ydmyghed

Jysk System Rengøring A/S er et landsdækkende foretagende, men vi opererer samtidig lokalt, hvilket betyder, at vi kan rykke direkte ud til dig med rengøring i Nordjylland – uanset hvor i landsdelen din virksomhed er lokaliseret.

Vores professionelle medarbejdere kommer ud og tilser jeres virksomhed, så vi har en fornemmelse for opgavens omfang og karakter, og så vi kan rådgive ansigt til ansigt. Netop den personlige, nære og tillidsfulde kunderelation er en afgørende værdi for os, og vores arbejdstilgang er gennemsyret af ærlighed, troværdighed og ikke mindst jysk ydmyghed, hvilket smitter af på vores rengøringsservices.

Med andre ord: Jysk System Rengøring A/S er ikke bare din garanti for professionel rengøring – det er også din sikkerhed for en pålidelig og troværdig samarbejdspartner, der kender din virksomhed og dine behov.

Få tilbud på erhvervsrengøring

På jagt efter et skarpt tilbud på erhvervsrengøring i Nordjylland? Kontakt os allerede i dag

Mangler du og dine medarbejdere hjælp til rengøring i Nordjylland, og ønsker I en fast, fagligt kompetent og personlig samarbejdspartner til at klare det praktiske arbejde? I så fald er Jysk System Rengøring A/S det helt rette match for jer.

Vi står klar til at give dig et skarpt tilbud på en skræddersyet rengøringsløsning – ganske kvit og frit. Kontakt os allerede i dag, så vi kan få en uforpligtende snak om dine muligheder, og hvordan vi bedst muligt kan servicere dig.

Vi glæder os – både til at høre fra og betjene dig.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.