Erhvervsrengøring Randers

Erhvervsrengøring Randers

Trænger din virksomheds lokaler til en kærlig hånd med rengøringskluden, gulvmoppen eller vinduespudseren, og har du og dine medarbejdere ikke selv tid til at klare det på egen hånd i en travl hverdag? Bare rolig – vi har løsningen. Jysk System Rengøring A/S er nemlig blandt landets førende firmaer inden for professionel erhvervsrengøring. Vi har massevis af år og erfaring i bagagen, hvilket betyder, at vi kan betjene en hvilken som helst type virksomhed og opgave.

Vores veluddannede og fagligt kompetente medarbejdere står altid klar til at eksekvere, og rådgive om, netop den type rengøring, du ønsker, i Randers, og vi skræddersyer vores løsninger præcis efter dine behov.

Bred vifte af erhvervsrengøringsservices til alle typer virksomheder

Som virksomhedsejer er du formodentlig bekendt med, hvor vigtigt det er at vedligeholde virksomhedens fysiske rammer og faciliteter, så de fungerer optimalt og tager sig bedst muligt ud. Rene, pæne og præsentable lokaler virker mere indbydende for kunder og besøgende, og et rent miljø skaber gode arbejdsbetingelser for medarbejderne.

Denne opgave er dog lettere sagt end gjort og kan være vanskelig at få prioriteret i en stresset arbejdsdag. Netop derfor står vi hos Jysk System Rengøring A/S klar med en hjælpende hånd. Vi bærer den praktiske rengøringsbyrde med et smil, så virksomhedens hverdag bliver nemmere – og renere ikke mindst.

Vores årelange erfaring som eksperter på feltet for erhvervsrengøring gør, at vi i dag kan tilbyde et enormt udvalg af services, der blandt andet tæller:

 

Foruden ovenstående hovedkategorier kan vi også tilbyde andre services såsom tæppe- og stolerens, forskellige slags gulvbehandlinger, linnedservice, planteservice, måtteservice og kantinehjælp. Vi tilbyder enkeltstående ydelser, men kombinerer ofte flere services i samlede pakkeløsninger efter ønske.

Med andre ord: Jysk System Rengøring A/S er et komplet full-service rengøringsfirma, der varetager alle tænkelige opgaver og sørger for din virksomheds rengøring i Randers.

Professionel erhvervsrengøring med et personligt ansigt – tilpasset til dine behov

Hos Jysk System Rengøring A/S har vi siden firmaets etablering, tilbage i 1983, arbejdet ud fra en stålsat ambition om at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsorienteret og professionel erhvervsrengøring, der samtidig emmer af personlig service og nære samarbejdsrelationer.

Som kunde betyder det, at du bliver sat i centrum, og du vil altid have kendskab til de personer, der udfører rengøringen i din virksomhed. Det er vores fornemmeste opgave at skabe 100 % trygge rammer omkring samarbejdet, så du med ro i maven kan lukke vores medarbejdere ind – også uden for jeres åbningstider.

Sagt på en anden måde: Jysk System Rengøring A/S er ikke en fremmed partner, men en nær og troværdig samarbejdspartner med et personligt ansigt – og vi tilpasser vores services, så de matcher dine behov i et 1:1-forhold.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Ønsker du et skarpt tilbud på erhvervsrengøring i Randers? Vi har et til dig

Vil du gerne have en pålidelig, tillidsvækkende og kvalitetssikker samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med rengøring i Randers – på dine og medarbejdernes præmisser? Det er lige nøjagtigt, hvad vi hos Jysk System Rengøring A/S kan tilbyde dig.

Vi sidder klar til at modtage dit opkald, din mail eller besked via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Vi ses!

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.