Erhvervsrengøring Silkeborg

Erhvervsrengøring Silkeborg

Er du på jagt efter fleksibel, kvalitetssikker og pålidelig rengøring i Silkeborg, og vil du hverken gå på kompromis med det høje serviceniveau eller det pletfrie resultat? I så fald er du kommet til det rette sted. Hos Jysk System Rengøring A/S er vi specialiserede i erhvervsrengøring og kan med adskillige år i branchen bryste os af at være eksperter på området. Her kan du læse mere om Jysk System Rengøring A/S og vores værdigrundlag.

Vi baserer vores arbejde på ærlighed, troværdighed og ydmyghed. Vi skræddersyr services til alle typer kunder – lige fra store til små virksomheder. Vores kompetente og veluddannede medarbejderstab står altid klar til at varetage netop den rengøringsopgave og de behov, du og dine medarbejdere måtte stå med.

Kompetent erhvervsrengøring til alle typer virksomheder og behov

Din virksomheds fysiske rammer er overordnet set dit visitkort og dit ansigt udadtil. Derfor gælder det om at holde samtlige lokaler og arealer rene og pæne, så besøgende føler sig godt tilpas og får et positivt indtryk af virksomheden som helhed. Graden af hygiejne og renlighed spiller altså en afgørende rolle og smitter af på andres opfattelse af virksomheden.

Og det er netop her, Jysk System Rengøring A/S kommer ind i billedet. Vi sikrer, at alle overflader og faciliteter efterlades rene og pæne, så virksomhedens fysiske miljø fremstår attraktivt og præsentabelt – til enhver tid.

Der er ikke den rengøringsopgave, der er for stor eller for lille for os, og vi har erfaring med alle tænkelige erhvervsrengøringsservices, herunder: Industrirengøringhåndværkerrengøringkontorrengøring
vinduespudsning/-polering samt rengøring af institutioner.

Vi tilbyder desuden en række andre services som eksempelvis forskellige slags gulvbehandlinger, linnedservice, planteservice, kantinehjælp, måtteservice og tæppe- og stolerens. Alt sammen i samme høje kvalitetsniveau og nøjagtigt skræddersyet efter dine behov, ønsker og særlige krav.

Skræddersyet rengøring med øje for tilliden, kunderelationen og miljøet

Selvom Jysk System Rengøring A/S strækker sig over hele Jylland, er vi dit lokale rengøringsfirma. Vi dækker det meste af Jylland, hvilket betyder, at vi effektivt kan rykke på din henvendelse omkring rengøring i Silkeborg – uanset hvor i regionen din virksomhed er placeret.

Vi gør det nemt og ubesværet for dig. Vi kommer direkte ud til din virksomhed for at kunne se de fysiske omgivelser og få en grundig forståelse for dine behov. På den måde sikrer vi os for det første, at du og dine medarbejdere får det præcis, som I ønsker det, og for det andet, at I får sat ansigt på os.

Den personlige kunderelation, det stærke tillidsbånd og det nære samarbejde er nemlig vigtige grundværdier for os, ligesom vi tilskriver miljøet stor betydning, hvilket blandt andet betyder, at vi tilbyder miljøvenlige produkter og rengøringsmidler.

Kort sagt: Med Jysk System Rengøring A/S med på holdet får du en fast, troværdig og personlig samarbejdspartner, der varetager din rengøring i Silkeborg med stor omhu og interesse.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Silkeborg

Søger du kvalitetssikker rengøring i Silkeborg, og vil du gerne have en samarbejdspartner, der kender din virksomhed og dine behov, så vil Jysk System Rengøring A/S uden tvivl være den perfekte løsning for dig.

Hvis du er interesseret i et uforpligtende og godt tilbud på erhvervsrengøring, må du endelig ikke tøve med at kontakte os på 86 62 93 41, jsr@jsr-as.dk eller via vores online kontaktformular.

Vi sidder klar til at tage os af din opgave, så snart vi hører fra dig – og vi glæder os!

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.