Erhvervsrengøring Viborg

Erhvervsrengøring Viborg

Står du og dine medarbejdere med et akut behov for en solid løsning på rengøring i Viborg eller omegn? Og skal løsningen ikke bare være en hurtig lappeløsning, der er tålelig og middelmådig, men derimod være af bedste skuffe, hvad angår både kvalitets- og serviceniveauet? Bare rolig – svaret på dine behov er kun et klik eller et opkald væk.

Hos Jysk System Rengøring A/S står vi nemlig altid til din rådighed, og vi vil med stor glæde påtage os de rengøringsopgaver, der kan sikre, at din virksomhed bliver pæn og præsentabel – hver eneste dag. Kontakt os allerede i dag, så vi hurtigst muligt kan finde den perfekte løsning til dig.

 

Din faste samarbejdspartner på alle tænkelige rengøringsopgaver

I en tidspresset, hektisk og travl arbejdsdag kan det være vanskeligt at finde tid og ressourcer til at klare de nødvendige og lavpraktiske opgaver, såsom rengøring. Ikke desto mindre er rengøringen forudsætningen for, at din virksomheds rammer, miljø og faciliteter er pæne og fungerer optimalt. Og det er lige nøjagtigt, hvad vi kan hjælpe dig med at sikre.

Hos Jysk System Rengøring A/S tilbyder vi dig en stribe af fagligt kompetente og imødekommende medarbejdere, der med stor lyst og interesse for arbejdsopgaverne står klar til at eksekvere og rådgive om et hvilket som helst rengøringsønske, du måtte ligge inde med.

Vores services er ikke bare udtryk for en standardiseret løsning, der går på tværs af alle kunder. Tværtimod opfatter vi hver enkelt kunde som en særegen virksomhed, der kræver personlig og individualiseret behandling.

Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring og kan, som fageksperter på feltet, tilbyde dig et bredt sortiment af ydelser, hvoraf vi kan nævne:

 

Men listen stopper såmænd ikke her. Har du behov for det, kan vi yderligere tilbyde at klare alt lige fra linnedservice, planteservice, tæppe- og stolerens til kantinehjælp, måtteservice og forskellige slags gulvbehandlinger.

Du modtager skræddersyet service og kvalitetssikker rengøring i Viborg eller omegn, hvor dine ønsker, behov og interesser er i højsædet.

Vi vægter ærlighed, tillid og miljøvenlige kvalitetsprodukter højt

Uanset om du har en lille, lokal virksomhed med få lokaler eller arbejder i en større virksomhed med mange kvadratmetre, er vores specialiserede team af medarbejdere gearet til at kunne eksekvere de ønskede rengøringsopgaver med stor effektivitet og grundighed.

Vores service og tilgang til arbejdet er bygget op omkring en tro på det konstruktive i den nære og personlige samarbejdsrelation. Vi går derfor aldrig på kompromis med vores grundværdier om ærlighed, tillid og professionalisme i vores møde med kunderne.

Samtidig sætter vi en stor ære i at bidrage til reducering af rengøringsindustriens generelle belastning på verdensmiljøet og klimaet, hvilket blandt andet betyder, at vi anvender miljøvenlige produkter og rengøringsmidler i vores arbejde.

Sagt på en anden måde: Vi går ind for rengøring med god samvittighed – og god service.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Søger du et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Viborg?

Søger du en eksekverende og rådgivende samarbejdspartner til at håndtere din virksomheds behov for rengøring i Viborg eller omegn? I så fald har vi med sikkerhed den ideelle løsning i form af et skræddersyet og favorabelt tilbud.. Så tøv endelig ikke med at kontakte os – vi sidder klar til at modtage dit opkald, din mail eller din besked via vores online kontaktformular. Der er ikke lang vej til den perfekte rengøringsløsning.

Vi ser frem til din henvendelse – og til at påbegynde et godt samarbejde.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.