Facility Rengøring (Energi net)

Vi er hos Jysk System Rengøring stolte af, at vi i januar 2018, kunne forlænge endnu en femårig rengøringsaftale med Energinet og rengøring af transformerstationer i Danmark.

Det kræver af os som leverandør, at vi får klædt vores medarbejder godt på i forhold til sikkerhed og de foranstaltninger, som vi skal være opmærksomme på, når vi færdes på stationerne.

Vi bærer hjelme, sikkerhedssko og sikkerhedsveste med logo samt sikkerhedskort. Det er en sikkerhed for medarbejderen men også for kunden, at de ved hvem som færdes på stationer som er bemandet og ubemandet.

Inden opstart af samarbejdet, laves en rengøringsplan for almindelig, periodisk- og hovedrengøring samt hvilke måneder de udføres i. Skulle vores medarbejdere observere en fejl eller mangel på en stationerne, så rapporteres dette ind til vores kontaktpersoner ved Energinet. 

Vi er meget glade for samarbejdet med Jysk System Rengøring omkring rengøring på vores transformerstationer i hele Danmark. Kvaliteten er upåklagelig og vi oplever et smidigt samarbejde og dialog – både med personalet og ledelsen.

Rengøring ved Energinet

Lene Elisabeth Schmidt 
Gruppeleder

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.