Måtteservice

Måtteservice

Måtteservice tilbydes til eksisterende og nye rengøringskunder.

Hos Jysk System Rengøring A/S tilbyder vi professionel måtteservice til vores rengøringskunder i Jylland. Som en erfaren spiller inden for rengøringsbranchen har vi ydet måtteservice til virksomheder i det meste af Midtjylland og tilbyder særdeles fordelagtige måtteservicepriser.

Sidder du i en virksomhed, hvor I har måtter, der ofte bliver beskidte, kan vi med jævne mellemrum – alt efter ønsket frekvens – afhente, rense og levere rene måtter. Det ser bare mere professionelt og indbydende ud, når alle måtter er rene. Og det vil vi gerne hjælpe dig med, så du ikke selv skal bekymre dig om det.

Det er klart, at der er forskel på, hvor ofte du har brug for måtteservice. Om sommeren er der ikke samme behov, hvorfor vi nedjusterer hyppigheden i de varme måneder. Derimod er der et større behov i vinterhalvåret, grundet det våde underlag, hvor mudder og lignende kan sidde fast under skoene. Lad os sammen finde den rigtige løsning.

Få full-service måtteservice til priser, hvor alle kan være med

Uanset om du har én stor dørmåtte, eller om du har adskillige i virksomheden, er vi parate til at hjælpe. Oftest gør vi det i forbindelse med andre servicerelaterede opgaver, såsom rengøring, vinduespudsning og oprydning. Vi fungerer derfor som et full-service rengøringsfirma, hvor du kan samle det hele under ét tag.

Søger du måtteservicepriser på fx måtteservice i Aalborg, kan vi udregne en eksakt pris til dig, når vi kender til antallet af måtter, størrelse mv. Vi kommer typisk ud til dig og ser på opgaven og rådgiver dig efter bedste evne og erfaring. Siden 1983 har vi nemlig hjulpet mangeartede virksomheder med blandt andet måtteservice i høj kvalitet, hvor god service er en selvfølge.

Vi vil lære vores kunder at kende, da vores erhverv handler om tillid. Du lukker os ind i din virksomhed, hvorfor det er vigtigt, at du kan stole på os og føle dig tryg. Det gør vi en dyd ud af og vi er stolte af vores jyske aner og ærlighed.

Få tilbud på erhvervsrengøring

Ønsker du et tilbud på måtterens og -service? Kontakt os helt uforpligtende

Har du et ønske om at få en fast samarbejdspartner, der tilbyder måtteservice, er vi parate til at hjælpe dig. Vi har altid kvalificerede medarbejdere, som har erfaring og bruger tid på at lære din virksomhed og dig at kende. Sådan skaber vi et bånd af tillid og de absolut bedste resultater.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kan du tage kontakt til os på telefon: 86 62 93 41 eller på jsr@jsr-as.dk. Sammen finder vi den bedst mulige løsning til dine behov. Om det er en lille, stor, enkeltstående eller vedvarende opgave, er ikke afgørende. Vi er der for vores kunder, når de har brug for os og vores ekspertise.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.