“Mine bedste dage er, når jeg har fået nogen til at grine.”

Mød vores fantastiske medarbejder

Vores medarbejdere er vores helt store styrke her ved Jysk System Rengøring. I denne artikel kan du læse, hvad Rie synes om arbejdet som rengøringsassistent, og hvad der gør, at hun elsker at møde på jobbet og yde sit ypperste hver eneste dag.

Rie har ordet:

Jeg kan rigtig godt lide rengøringsarbejdet

Det bedste ved arbejdet er, at jeg selv kan bestemme og planlægge min egen hverdag. Der er selvfølgelig faste tider til maden, som jeg stiller an. 

Tidligere har jeg gjort rent andre steder, og jeg har også fået hygiejnebeviset. Jeg vil gerne på nogle opfølgende kurser, for jeg vil gerne gøre det bedst mulige arbejde.

Jeg lytter og hjælper til

Selv om det kan være med kort varsel, så hjælper jeg kunden med det, som de har brug for den dag. Det er vigtigt at lægge mærke til, hvad folk har brug for. For eksempel afleverer jeg kaffen inde hos den glemsomme medarbejder, der altid lader sin kop stå et sted.

Jeg smiler og siger godmorgen – altid!

For at gøre lidt ekstra godt, bager jeg gerne kage, mormor-boller eller mit eftertragtede knækbrød en gang imellem. Og når jeg bager hjemme, så bliver der lavet ekstra. 

Mine bedste dage er, når jeg har fået nogen til at grine 

Der er 50 ansatte på Element, og jeg er blevet modtaget som en af deres egne, og jeg fungerer som en kollega. De savner mig, når jeg har været væk en dag. Jeg kunne ikke ønske mig et bedre sted!

Hvis jeg skulle give et tip, så er det: Lyt til hvad folk siger – man skal interessere sig for sin arbejdsplads!

Husk at smile 🙂

Flere nyheder

Du er meget velkommen til at følge os på  de sociale medier. Vi vil meget gerne dele vores arbejde med jer, og det gør vi blandt andet gennem LinkedIn og Facebook. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe på 8662 9341 eller sende os en besked her på siden.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.