Om Os

Jysk System Rengøring A/S blev stiftet i 1983 og er i dag et af Jyllands største rengøringsselskaber.

Navnet Jysk System Rengøring A/S er ikke nogen tilfældighed. Det at systematisere rengøringen sikrer bl.a. effektivitet og struktur i arbejdsdagen. Disse nøgleord har været medvirkende til, at vi har kunnet skabe langvarige kunderelationer, er bygger på værdier som åbenhed, troværdighed og loyalitet.

Arbejdsglæde & ordnede forhold

Det er vigtigt for Jysk System Rengøring A/S, at vore medarbejdere trives. Derfor tilbyder vi ordnede ansættelsesforhold, der danner grobund for begejstring og glæde i det daglige arbejde.

Pålidelig & grundig service

Det er vigtigt for os, at vi som serviceudbyder gør en særlig indsats for at levere et godt og professionelt stykke arbejde. Vi forventer således af alle vore medarbejdere, at de

    – udfører et grundigt stykke arbejde
    – møder til aftalt tid
    – går præsentabel klædt i JSR arbejdstøj
    – opfører sig som gæst i kundens hus

Få tilbud på erhvervsrengøring

Skal vi samarbejde?

Ønsker du at indgå et samarbejde med os, hvor vi varetager al rengøring af din institution, kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om mulighederne. Vi rådgiver på baggrund af dine krav, ønsker og behov og naturligvis under inddragelse af den erfaring, vi har med i bagagen.

Vil du høre mere, kan du tage kontakt til os på telefon: 86 62 93 41 eller på jsr@jsr-as.dk. Så skal vi nok hjælpe dig til den rigtige løsning.