Det grønne aftryk

Ledelsesberetning:

klima, miljø og ansvarlighed

“I de 40 år, hvor JSR har været en del af branchen, har vi været vidne til en bemærkelsesværdig udvikling. For 40 år siden var der få, der forbandt rengøring med begreber som klima, miljø og ansvarlighed. Men med tiden har dette fokus ændret sig, og det er nu blevet en integreret del af vores daglige praksis og den platform, vi stræber efter at etablere for vores kunder, personale og fremtidige generationer. 

Vi ser det som vores ansvar at være med til at skabe positive forandringer og inkorporere miljøvenlige tiltag i vores daglige arbejde. Dette kan omfatte alt lige fra omhyggelig dosering af rengøringsmidler til valget af vores transportmidler. Vi er fast besluttet på at tage bæredygtige skridt fremad og demonstrere vores engagement i en grønnere fremtid.”

– Mette H. Pedersen, medejer og adm. direktør

Vi er i øjeblikket i gang med udarbejdelsen af vores ESG-rapport, som vil give en omfattende oversigt over vores indsats inden for miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold. Når rapporten er færdig, vil den være tilgængelig til download direkte fra denne side. Vi ser frem til at dele vores grønne rejse med jer.