Kontorrengøring

Dette kan vi gøre for dig

Rengøring af kontormiljøet er vigtigt for at skabe sunde forhold for dine kollegaer og medarbejdere. Vi sikrer, at I får en pålidelig kvalitetsrengøring, så jeres kontor er rent og sundt for jeres medarbejdere. 

Jysk System Rengøring er det rette rengøringsselskab for dig, hvis du ønsker stor tilfredshed, god behandling, professional service og rengøring af høj kvalitet.

Kontakt os i dag, og lad os få en snak om rengøring af jeres kontormiljø.

 

Vilma Torstensen, Serviceleder Vestjylland

Fokus på kvalitet og service

Gennem vores kvalitetssikringssystem er vore inspektører i dialog med kunden, så der er styring på, at den ønskede service leveres som aftalt.

Vi er et firma, der bygger på kompetente medarbejdere og effektive værktøjer og udstyr for at opnå et resultat af høj kvalitet.

En rengøring der udføres af faste og kompetente medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Tilbud på kontorrengøring

Når vi udarbejder et tilbud på rengøring af kontor, butik eller produktionslokaler, så vi først tager en snak med dig om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige rengøring af dine erhvervslokaler fra starten.

Du kan altis skrive en mail på jsr@jsr-as.dk til os, og så henvender vi os hurtigst mulig.

Vi er fleksible og skræddersyr løsningen efter eksempelvis typen af inventar, hyppigheden af kundebesøg etc. 

Få tilbud på erhvervsrengøring

Skal vi samarbejde?

Ønsker du at indgå et samarbejde med os, hvor vi varetager al rengøring af dit kontor, kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om mulighederne. Vi rådgiver på baggrund af dine krav, ønsker og behov og naturligvis under inddragelse af den erfaring, vi har med i bagagen.

Vil du høre mere, kan du tage kontakt til os på telefon: 86 62 93 41 eller på jsr@jsr-as.dk. Så skal vi nok hjælpe dig til den rigtige løsning.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.