Kontorrengøring

Dette kan vi gøre

for dig

Rengøring af kontormiljøet er vigtigt for at skabe sunde forhold for dine kollegaer og medarbejdere. Vi sikrer, at I får en pålidelig kvalitetsrengøring, så jeres kontor er rent og sundt for jeres medarbejdere. 

Jysk System Rengøring er det rette rengøringsselskab for dig, hvis du ønsker stor tilfredshed, god behandling, professional service og rengøring af høj kvalitet.

Kontakt os i dag, og lad os få en snak om rengøring af jeres kontormiljø.

Fokus på

kvalitet og service

Gennem vores kvalitetssikringssystem er vore inspektører i dialog med kunden, så der er styring på, at den ønskede service leveres som aftalt.

Vi er et firma, der bygger på kompetente medarbejdere og effektive værktøjer og udstyr for at opnå et resultat af høj kvalitet.

En rengøring der udføres af faste og kompetente medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Kompetente medarbejdere og effektive værktøjer

Tilbud på

kontorrengøring

Ønsker du at indgå et samarbejde med os, hvor vi varetager al rengøring af dit kontor, kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om mulighederne. Vi rådgiver på baggrund af dine krav, ønsker og behov og naturligvis under inddragelse af den erfaring, vi har med i bagagen.

Vi er fleksible og skræddersyr løsningen efter eksempelvis typen af inventar, hyppigheden af kundebesøg etc. 

Vil du høre mere, kan du tage kontakt til os på telefon: 86 62 93 41 eller på jsr@jsr-as.dk. Så skal vi nok hjælpe dig til den rigtige løsning.