Sagt om os

Kunde:

F&H Group

“Siden Juli 2011 har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med Jysk System Rengøring om renholdelse af vores mange kontor-, kantine- og showroomfaciliteter, der også anvendes til kundebesøg.

Vi er meget tilfredse med både service og kvaliteten af renholdelsen. Det er en fornøjelse altid at møde et venligt, smilende og hjælpsomt personale, der altid har styr på opgavens omfang, og indfrier vores forventninger. Skal der ske ændringer klares det nemt og fleksibelt med et telefonopkald eller et besøg fra rengøringsfirmaet. Vi vil derfor med glæde anbefale Jysk System Rengøring til andre virksomheder”

Gitte Andersen, receptionist, www.fh-as.dk

Kunde:

Randers Tegl A/S

“Hos Randers Tegl A/S, afdeling Hammershøj, er der investeret store summer i opførelse af nyt kontor og besøgscenter, samt kraftige moderniseringer af medarbejder faciliteterne.

Og vores ønske om en høj standard i lokaler, som bruges af både produktionsmedarbejdere, administrative medarbejdere, kunder og andre gæster, stiller store krav til den daglige rengøring.

Vi er derfor glade for vores samarbejde med Jysk System Rengøring A/S, som til fulde lever op til vores høje krav.”

 Marianne Ejlskov Hansen, www.randerstegl.dk

Kunde:

SUA, Mosetoft

“Jysk System har leveret en rigtig fin rengøringsservice hos Mosetoft, hvor de altid sikrer, at det samme personale udfører arbejdet. Personalet er smilende og imødekommende, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Vi værdsætter deres fine rengøringsstandard og venlige service. Klart en anbefaling herfra.

Rasmus Stigaard, afdelingsleder

Kunde:

Heart

”På en arbejdsplads med travlhed er det rart at vide at man ikke behøver bekymre sig om rengøringen. Med konceptet ’synlig rengøring’ bliver man af de veltalende assistenter altid mødt med smil og åbenhed. Skulle der opstå en akut situation så er Jysk System Rengøring ikke længere væk end et telefonopkald”

www.heartmus.dk

Kunde:

Viborg Ingeniørerne

“I over 30 år har vi hos Viborg Ingeniørerne haft et rigtig godt samarbejde med Jysk System Rengøring A/S. Vi går op i et rent og rart arbejdsmiljø i pæne og præsentable lokaler. Vi er meget tilfredse med at det er en fast assistent, som kommer i huset og skulle der være det mindste, så bliver det rettet omgående.

Vi har en god kommunikation med serviceleder, som kommer periodisk og laver kvalitetskontrol.

Pålideligheden, kvaliteten og kommunikationen, er det som gør, at vi forsat arbejder sammen med Jysk System Rengøring A/S”

Karsten Lindberg, Partner, www.vibing.dk

Kunde:

SUA, Nørholm

“Vi har samarbejdet med Jysk System Rengøring siden foråret 2016. Der kommer en fast assistent hos os ugentligt og det giver os en tryghed, at hun kender huset og vores beboere samt personale.

Desuden hjælper Jysk System Rengøring A/S os ved akutte sager og de er fleksible til at hjælpe os ved brandskader, vandskader og håndværkerrengøring.

Det har stor betydning for os, at vi har et tæt samarbejde og positiv kommunikation både med assistent, serviceleder og ledelse hos Jysk System Rengøring.

Jeg ved at jeg altid kan få hjælp fra Jysk System Rengøring, når der er brug for det.”

 Per Thomsen Dam, www.sua.rm.dk

Kunde:

Energi Viborg

“Energi Viborg Kraftvarme har flere år benyttet Jysk System Rengøring, til alt fra rengøring på maskinanlæg, til kontor og kantine! Vi ser Jysk System Rengøring som en kompetent samarbejds-partner, der har punktlighed og præcision som mærkesager!

Jysk System Rengøring er fleksibel og løsningsorienteret, man bliver altid mødt med et smil, også når det brænder på! Jysk System Rengøring løser vores problemer hurtigt og gnidningsfrit. Og der er altid en god kommunikation med dem! Absolut et firma vi kan anbefale!”

Steen Villekold Rasmussen, www.energiviborg.dk

Kunde:

Danhydra A/S

“Jysk System rengøring A/S er et virkeligt godt valg til at varetage firmaets rengøring. De er altid utroligt søde at kommunikere med, man får svar med det samme. De kommer gerne forbi og følger op på, om alt er tilfredsstillende. Dem kan vi i høj grad anbefale.”

Mimi A. Mørup, www.danhydra.com