Sagt om os

Siden Juli 2011 har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med Jysk System Rengøring om renholdelse af vores mange kontor-, kantine- og showroomfaciliteter, der også anvendes til kundebesøg.

Vi er meget tilfredse med både service og kvaliteten af renholdelsen. Det er en fornøjelse altid at møde et venligt, smilende og hjælpsomt personale, der altid har styr på opgavens omfang, og indfrier vores forventninger. Skal der ske ændringer klares det nemt og fleksibelt med et telefonopkald eller et besøg fra rengøringsfirmaet. Vi vil derfor med glæde anbefale Jysk System Rengøring til andre virksomheder

Receptionist, Gitte Andersen

Hos Randers Tegl A/S, afdeling Hammershøj, er der investeret store summer i opførelse af nyt kontor og besøgscenter, samt kraftige moderniseringer af medarbejder faciliteterne.

Og vores ønske om en høj standard i lokaler, som bruges af både produktionsmedarbejdere, administrative medarbejdere, kunder og andre gæster, stiller store krav til den daglige rengøring.

Vi er derfor glade for vores samarbejde med Jysk System Rengøring A/S, som til fulde lever op til vores høje krav.

Randers Tegl, Marianne Ejlskov Hansen

I over 30 år har vi hos Viborg Ingeniørerne haft et rigtig godt samarbejde med Jysk System Rengøring A/S. Vi går op i et rent og rart arbejdsmiljø i pæne og præsentable lokaler. Vi er meget tilfredse med at det er en fast assistent, som kommer i huset og skulle der være det mindste, så bliver det rettet omgående.

Vi har en god kommunikation med serviceleder, som kommer periodisk og laver kvalitetskontrol.

Pålideligheden, kvaliteten og kommunikationen, er det som gør, at vi forsat arbejder sammen med Jysk System Rengøring A/S

Partner hos Viborg Ingeniørerne, Karsten Lindberg, 

Jysk System rengøring A/S er et virkeligt godt valg til at varetage firmaets rengøring. De er altid utroligt søde at kommunikere med, man får svar med det samme. De kommer gerne forbi og følger op på, om alt er tilfredsstillende. Dem kan vi i høj grad anbefale.

Danhydra A/S, Mimi A. Mørup

Energi Viborg Kraftvarme har flere år benyttet Jysk System Rengøring, til alt fra rengøring på maskinanlæg, til kontor og kantine!
Vi ser Jysk System Rengøring som en kompetent samarbejds-partner, der har punktlighed og præcision som mærkesager!      
Jysk System Rengøring er fleksibel og løsningsorienteret, man bliver altid mødt med et smil, også når det brænder på!
Jysk System Rengøring løser vores problemer hurtigt og gnidningsfrit. Og der er altid en god kommunikation med dem!
Absolut et firma vi kan anbefale!  

Steen Villekold Rasmussen 

Vi er super tilfredse med vores samarbejde med Jysk System Rengøring A/S.

Vi har en fast rengøringsassistent, som kender huset og er blevet en del af virksomheden. For os er kommunikation og godt samarbejde utrolig vigtigt, og det har vi både med assistenten og inspektøren på tværs af organisationen. Desuden er fleksibiliteten hos Jysk System Rengøring A/S et kæmpe plus for os.

Henriette Rasmussen