Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring er en mærkesag for os.

Hos Jysk System Rengøring A/S udbyder vi erhvervsrengøring med kvalitet – både når det drejer sig om små og store opgaver. Vores dygtige og engagerede medarbejdere arbejder hver dag på at levere et top professionel stykke arbejde hos vores kunder.

Vi tager os af mange forskellige typer rengøringsopgaver:

Vi arbejder ud fra din virksomheds behov og ønsker. Vi sammensætter netop den rengøringsløsning, der dækker jeres behov og ønsker.

Vi har flere års erfaring og vi besidder en indgående viden om midler og håndtering. En viden, der udvikles i takt med vores stræben efter altid at levere den optimale løsning.

For at levere den bedste service og kvalitet har vi systematiseret vores arbejde hos kunden.

Når vi udarbejder et tilbud til jer, så tager vi først en snak omkring jeres ønsker til jeres erhvervsrengøring. Derefter fremlægger vi en arbejdsplan og rengøringsinstruktioner, som blandt andet beskriver arbejdsgangen og omfanget af rengøringen såvel daglig som periodisk. Sådan at der intet er at være i tvivl om.

Vores serviceledere sørger for opstarten hos kunden, således at denne foregår så nemt og problemfrit som muligt. Tryghed for kunden betyder alt for os!

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og tror på, at vi gennem dialog skaber det bedste samarbejde. Vi evaluerer løbende vores opgaver og forventer, at du kontakter os, hvis du har spørgsmål eller ønsker.

Vores skifte til Jysk System Rengøring forløb uden problemer, og med den tætte dialog, både før, under og efter opstart, følte vi os i trygge hænder hele vejen. Vi kan nu glæde os over rene lokaler til en god pris og med en fantastisk service” Helene Nygaard Larsen, Peter Larsen Kaffe A/S

Kontakt Mette 28 11 93 41 eller vores hovedkontor 86 62 93 41 for et uforpligtende tilbud.

Erhvervsrengøring i Jysk System Rengøring