Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

er vores mærkesag

Er du på udkig efter pålidelig erhvervsrengøring, tilbyder vi hos Jysk System Rengøring A/S rengøring i høj kvalitet til alle typer erhverv. Vi er et erfarent rengøringsfirma, der har eksisteret siden 1983, og vi har gennem årene hjulpet mange forskellige kunder.

Står du og mangler kompetent erhvervsrengøring her og nu til en enkeltstående opgave, eller søger du en fast samarbejdspartner, der kan levere på daglig basis, er vi parate til at hjælpe dig – uanset behov. 

Alle vores medarbejdere sætter en ære i at levere et professionelt stykke arbejde, som der ikke er en finger at sætte på.

Vi tilbyder mange

løsninger og services

Vi tilbyder mange løsninger og services, når det kommer til rengøring hos erhverv, herunder: 

Kontakt os gerne, hvis du søger en anden type rengøring end dem på listen. Vi kan sikkert finde en løsning til dig!

Ingen kompromis med kvaliteten

Kompetent

erhvervsrengøring

Når det kommer til erhvervsrengøring, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi besidder høj faglig integritet og er kompetente til fingerspidserne. Vi er ikke bare endnu et rengøringsfirma. Vi er Jysk System Rengøring A/S, som går systematisk, professionelt og organiseret til værks.

Har du brug for rengøringshjælp, har vi egenhændig erfaring med alle typer erhverv. Vi skræddersyr en løsning, der tager afsæt i dine behov – om det er ugentligt eller dagligt, er ikke afgørende for os. Vi er her for vores kunder, når de efterspørger vores ekspertise, og vi leverer altid mere, end hvad man kan forvente.

Vi har et team af serviceledere tilknyttet, som varetager al onboarding af kunder. Vi tror på, at resultatet af et samarbejde beror på kommunikation i øjenhøjde og afstemning af forventninger. Og så er vi tætte på alle kunder, da hver og en er vigtig for os – og vi er vigtige for dem. 

Har du spørgsmål til processen hos os eller til priser, skal du ikke holde dem tilbage. Tag endelig kontakt for at høre nærmere om mulige løsninger til netop din rengøring.

Smil, jysk troværdighed og rendyrket kvalitet

Kontakt os for et uforpligtende

tilbud på rengøring

Værdsætter du erhvervsrengøring med smil, jysk troværdighed og rendyrket kvalitet fra gulv til loft, er vi altid parate til at tage en snak med dig om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven, afgiver et tilbud samt en køreklar plan for, hvordan vi ser opgaven løst.

Vi har en klar interesse i, at det hele går så gnidningsfrit som muligt, da begge parter får mere tid til at gøre det, de gør bedst. Du kan udvikle din forretning og bruge tiden der, hvor den er bedst tjent. Så gør vi det samme. Vi foretager løbende evalueringer på vores samarbejde for at sikre, at du er glad og tilfreds.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med professionel erhvervsrengøring, er vi parate til at rådgive og vejlede dig til den rette løsning. 

Du kan kontakte os på telefon 86 62 93 41, jsr@jsr-as.dk eller besøge kontaktsiden.

Vi glæder os til at høre fra dig.