Kort fortalt om Jysk System Rengøring A/S

I 1983 stiftede Edmund Pedersen Jysk System Rengøring A/S.

Edmund startede med at pudse vinduer hos lokale kunder. Sidenhen er virksomheden vokset så der i dag er 120 medarbejdere ansat i virksomheden.

I 2007 etablerede Edmund ejendomsselskabet Jysk Immobilien i Berlin. I dag arbejder der to medarbejdere på kontoret i Berlin. Selskabet opkøber jord og bygger ejendomme i den tyske hovedstad. Det seneste projekt, er opførelsen af 77 ejerlejligheder i Friedrichshain i Øst Berlin.

Datteren Mette H. Pedersen tiltrådte i virksomheden i starten af 2017 og sidder i dag som Adm. direktør og medejer af Jysk System Rengøring A/S.

kort fortalt

”Jeg er opvokset i virksomheden, og den arbejdsomhed og flid som mine forældre har haft omkring opstarten af virksomheden, er givet videre til mig. Jeg er trådt ind i virksomheden med en lyst til at drive dette videre, og jeg arbejder ydmygt videre med det idégrundlag som Jysk System Rengøring A/S står for”.

Mette Hammer Pedersen

JYSK*

Jysk for ordentlige og troværdige aftaler.

SYSTEM*

System for en systematisk planlægning af samarbejdet med vores kunder og medarbejdere, hvilket sikrer høj kvalitet og effektivitet.

RENGØRING*

Rengøring er den kerneydelse vi tilbyder. Løsningerne hos vores kunder kan være meget forskelligt sammensatte. Vi forsøger at dække den enkelte kundes behov nu og i fremtiden.

”Det er vigtigt for mig at være velinformeret omkring nyansættelser, opstart hos nye kunder og opfølgningen. Jeg kender navnene på samtlige assistenter og hvilke kunder, som de gør rent hos. Jeg kan lide at være på gulvet og have fingrene i vandet. Om det er ved akutte sager eller periodisk opfølgning, så er jeg sikker på at synlig og engageret ledelse, er med til at motivere medarbejderne og at kunderne kan mærke dette.”

Mette Hammer Pedersen

Jysk System Rengøring klarer alle opgaver