Kort fortalt om Jysk System Rengøring A/S

Siden 1983

Adm. direktør Mette Pedersen fortæller her om, hvordan Jysk System Rengøring blev startet i Viborg i år 1983.

Stifter Edmund Pedersen grundlagde firmaet for 12.093,50 kroner.

I starten var det en enkeltmandsvirksomhed, med nogle få faste kunder i Viborg. 

Sidenhen er virksomheden vokset, og i dag har vi 120 rengøringsassistenter ansatte. Derudover har vi kunder i det meste af Jylland.

Jysk System Rengøring - siden 1983

Jysk System Rengørings historie går langt tilbage, hvor et stærkt tilhørsforhold til Viborg gør, at Edmund Pedersen vælger at starte eget firma. Med en uddannelse som tøjmand og en boksekarriere i bagagen, skifter han retning og begynder som vinduespudser.

1983: En enkelt vinduespudser

I 1983 starter Edmund Pedersen med at pudse vinduer hos nogle enkelte lokale kunder, og i løbet af det første år, får Edmund også sine første rengøringskunder. I løbet af et par år tager efterspørgslen til, og virksomheden får de første ansatte.

I de efterfølgende år opdager Edmund, at der er et uudnyttet marked for kvalitetsrengøring til erhverv. Arbejdsomheden og kvaliteten i arbejdet får nogle store kunder i hus, og virksomheden tager for alvor fart.

Kunderne holder ved

Den stabile kvalitet i arbejdet og det høje serviceniveau gør, at kunderne er glade, og relationerne bliver meget lange. Blandt de allerførste erhvervskunder er Viborg Ingeniørerne, der stadig i dag er en værdsat kunde hos Jysk System Rengøring.

Generationsskifte: Mette overtager roret

Generationsskiftet i 2017, da Mette Hammer Pedersen overtager stillingen som administrerende direktør, betyder selvfølgelig at hun satte sig præg på ledelsen.

Mette har fulgt Jysk System Rengøring fra starten, og har derfor kunne følge virksomhedens ånd og værdier fra første dag som direktør. Dog har Mette arbejdet på at skabe fornyelse, og få virksomhedens værdier formuleret og moderniseret. Blandt andet den ”grønne vinkel” er blevet vigtig i de seneste år, og virksomhedens værdier skal afspejle de ønsker og behov der ses hos kunderne.

Familievirksomhed

Jysk System Rengøring bliver en familieejet virksomhed, da døtrene træder ind i virksomhedsbestyrelsen. Denne virksomhedsform giver mulighed for at forvalte Jysk System Rengøring stabilt, og gør det nemmere at lave langtidssigtede planer. Derudover giver det medarbejdere en tryghed i, at der ikke pludselig sker store ledelsesskift, og dermed et skift i ledelsesstil.

”Det er en glæde at se firmaet i Mettes hænder, og det er simpelthen fantastisk at se min datter hver eneste dag. ” – Edmund Pedersen

Der ligger en kæmpe styrke i det store kendskab som bestyrelsen og ledelsen har i virksomheden, og den store loyalitet og virkelyst der er i familien.

Hjertebarnet

Selvom Edmund Pedersen formelt set er trådt tilbage fra rengøringsarbejdet, er Jysk System Rengøring stadig det firma, der personligt betyder mest for ham.

”Jysk System Rengøring startede det hele, og skabte grobund for alt det EP Group er i dag.” – Edmund Pedersen

For ledelsen af Jysk System Rengøring betyder det, at Mette Pedersen til dagligt kan trække på den store erfaring Edmund Pedersen har bygget op siden 1983.

Mette Pedersen og Edmund Pedersen

”Jeg er opvokset i virksomheden, og den arbejdsomhed og flid som mine forældre har haft omkring opstarten af virksomheden, er givet videre til mig. Jeg er trådt ind i virksomheden med en lyst til at drive dette videre, og jeg arbejder ydmygt videre med det idégrundlag som Jysk System Rengøring A/S står for”.

– Mette Hammer Pedersen

JYSK*

Jysk for ordentlige og troværdige aftaler.

SYSTEM*

System for en systematisk planlægning af samarbejdet med vores kunder og medarbejdere, hvilket sikrer høj kvalitet og effektivitet.

RENGØRING*

Rengøring er den kerneydelse vi tilbyder. Løsningerne hos vores kunder kan være meget forskelligt sammensatte. Vi forsøger at dække den enkelte kundes behov nu og i fremtiden.

”Det er vigtigt for mig at være velinformeret omkring nyansættelser, opstart hos nye kunder og opfølgningen. Jeg kender navnene på samtlige assistenter og hvilke kunder, som de gør rent hos. Jeg kan lide at være på gulvet og have fingrene i vandet. Om det er ved akutte sager eller periodisk opfølgning, så er jeg sikker på at synlig og engageret ledelse, er med til at motivere medarbejderne og at kunderne kan mærke dette.”

– Mette Hammer Pedersen

Jysk System Rengøring klarer alle opgaver inden for erhvervsrengøring
Mette Pedersen og Edmund Pedersen

Vi hører meget gerne fra dig

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest eller ring til os på 86 62 93 41.