På den lange bane..

Vi har lange relationer med vores kunder. Det bevidner om kvalitet. Vi har også ansatte der har været ansat i over 15 år. Vi har altså styr på det. Både i dit hus og i vores.


F.A.Q

De 5 mest stillede spørgsmål

Vi gør ikke rent i timer og har derfor ikke en specifik timepris. Det afhænger helt af størrelsen på opgaven og omfanget. Vi kommer altid forbi og ser på opgaven sammen med kunden. Det er vigtigt for os, at vi får afstemt forventningerne, får klædt vores medarbejder på til opgaven og at kunden får lige den service og kvalitet, som de ønsker.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på rengøring, så kommer Mette gerne forbi.

Vores kontor er beliggende i Viborg, og vi har kunder fra Frederikshavn og ned til Kolding. Vores serviceledere og assistenter er bosiddende nær vores kunder i Nordjylland, Midt- og Østjylland, Vestjylland og Sjælland. 

Hvis der skulle blive brug for akut hjælp, vi vil hurtigt kunne reagere og hjælpe. 

Det kan vi bestemt. Har jeres virksomhed brug for ekstra services, kan vi være behjælpelig med tæpperens, måtteservice, planteservice og kantinehjælp. Kantinehjælp kan være en fast hjælp eller blot i kortere perioder. Vi skræddersyr den løsning, som passer for jer.

Læs mere om vores andre services her.

Ja. Kvaliteten af arbejdet er meget vigtig for os, og derfor laver vores serviceledere periodiske kvalitetskontroller hos kunden. Dette er med til at sikre den kvalitet, som kunden betaler for.

Vi værner både om miljøet og vores medarbejdere. Det er derfor, at vi løbende holder os opdateret omkring, hvordan vi i rengøringsbranchen kan blive endnu bedre til at passe på miljøet ved hjælp af skånsomme produkter og rekvisitter uden skadelige og miljøbelastende stoffer.

Før og efter

Jysk System Rengøring

Erhvervsrengøring i hele Jylland EFTER
Erhvervsrengøring i hele Jylland FØR