Industrirengøring

Industrirengøring

gjort ordentligt!

Hvad enten det er rengøring af institutioner, kontorlokaler, butikker eller produktionsvirksomheder i dagligdagen, tilbyder Jysk System Rengøring A/S en ordentlig løsning, der lever op til kundens forventninger.

Vi kan tilbyde din virksomhed en individuel og fleksibel løsning ang. industrirengøring, som veksler mellem let og grundig rengøring afhængigt af ønske og behov.

Vi udfører alle typer industrirengøring

Håndværkerrengøring – Rengøring af institutioner
Tæpperens – Måtteservice
Kontorrengøring – Butiksrengøring – Vinduespolering​

Rengøring med fokus på

kvalitet og service

Gennem vores kvalitetssikringssystem er vore inspektører i dialog med kunden, så der er styring på, at den ønskede service leveres som aftalt.

Vi er et firma, der bygger på kompetente medarbejdere og effektive værktøjer og udstyr for at opnå et resultat af høj kvalitet.

En rengøring der udføres af faste og kompetente medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Jysk system rengøring er det rette rengøringsselskab for dig, hvis du ønsker stor tilfredshed, god behandling, professional service og rengøring af høj kvalitet.

Kompetente medarbejdere og effektive værktøjer

Skal vi

samarbejde?

Ønsker du at indgå et samarbejde med os, hvor vi varetager al rengøring af din institution, kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om mulighederne. Vi rådgiver på baggrund af dine krav, ønsker og behov og naturligvis under inddragelse af den erfaring, vi har med i bagagen.

Vil du høre mere, kan du tage kontakt til os på telefon: 86 62 93 41 eller på jsr@jsr-as.dk. Så skal vi nok hjælpe dig til den rigtige løsning.