Industrirengøring

Industrirengøring gjort ordentligt!

Hvad enten det er rengøring af institutioner, kontorlokaler, butikker eller produktionsvirksomheder i dagligdagen, tilbyder Jysk System Rengøring A/S en ordentlig løsning, der lever op til kundens forventninger.

Vi kan tilbyde din virksomhed en individuel og fleksibel løsning ang. industrirengøring, som veksler mellem let og grundig rengøring afhængigt af ønske og behov.

Vi udfører alle typer af industrirengøring:

Rengøring med fokus på kvalitet og service

Gennem vores kvalitetssikringssystem er vore inspektører i dialog med kunden, så der er styring på, at den ønskede service leveres som aftalt.

Vi er et firma, der bygger på kompetente medarbejdere og effektive værktøjer og udstyr for at opnå et resultat af høj kvalitet.

En rengøring der udføres af faste og kompetente medarbejdere, der hver dag sørger for, at lokalerne er rene og tiltalende – så du og dine kollegaer har et rart arbejdsmiljø.

Jysk system rengøring er det rette rengøringsselskab for dig, hvis du ønsker stor tilfredshed, god behandling, professional service og rengøring af høj kvalitet.

 

Tilbud på industrirengøring

Når vi udarbejder et tilbud på industrirengøring af kontor, butik eller produktionslokaler, så vi først tager en snak med dig om dine ønsker og behov, så du får den helt rigtige rengøring af dine erhvervslokaler fra starten.

Kontakt os endelig, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på industrirengøring.

FÅ ET GODT TILBUD

Ring til Mette på telefon 28 11 93 41