Rengøring af institutioner

Rengøring af institutioner

Rengøring af institutioner er en af vores helt store forcer. Hos Jysk System Rengøring har vi gennem årene serviceret rigtig mange forskelligartede institutioner med rengøring af diverse karakter i blandt andet Midtjylland. Herunder services som rengøring af alle flader, vinduespudsning og meget andet.

Vi kender til behovene hos institutionerne og ved, at der er mange ting, der skal tages hensyn til.

rengøring af institutioner

Synlighed, tillid og rengøring af institutioner i høj kvalitet

Med afsæt i at skabe nære relationer til vores kunder baserer vi alle forhold på en god dialog. Sådan erfarer vi, at vi skaber de bedste resultater – nemlig fordi vi kender kunden og ved, hvad vedkommende vil have. Da det netop handler om miljøet, hvor beboer færdes dagligt, er det vigtigt i forhold til rengøring af institutioner, at de kender de medarbejdere, der kommer til daglig.

Som professionelt rengøringsfirma vægter vi værdier som tillid, kvalitet og jysk ærlighed højt. Og det tillader vi os at tro, at vores kunder kan fornemme og sætter pris på. Der må være en grund til, at vi har eksisteret siden 1983 og har holdt på kunderne i mange år.

Vi er synlige og bærer altid beklædning med logo, således at vi altid kan genkendes i de institutioner, hvor vi dagligt har vores gang. Om det er én gang om ugen eller hver dag, du får gjort rent, er helt op til dig og dine behov.

”Vi har samarbejdet med Jysk System Rengøring siden foråret 2016. Der kommer en fast assistent hos os ugentligt og det giver os en tryghed, at hun kender huset og vores beboere samt personale.

Desuden hjælper Jysk System Rengøring A/S os ved akutte sager og de er fleksible til at hjælpe os ved brandskader, vandskader og håndværkerrengøring. Det har stor betydning for os, at vi har et tæt samarbejde og positiv kommunikation både med assistent, serviceleder og ledelse hos Jysk System Rengøring.

Jeg ved, at jeg altid kan få hjælp fra Jysk System Rengøring, når der er brug for det.”


Per Thomsen Dam, SUA Nørholm, Herning

Få tilbud på erhvervsrengøring

Skal vi samarbejde?

Ønsker du at indgå et samarbejde med os, hvor vi varetager al rengøring af din institution, kommer vi gerne ud til en uforpligtende snak om mulighederne. Vi rådgiver på baggrund af dine krav, ønsker og behov og naturligvis under inddragelse af den erfaring, vi har med i bagagen.

Vil du høre mere, kan du tage kontakt til os på telefon: 86 62 93 41 eller på jsr@jsr-as.dk. Så skal vi nok hjælpe dig til den rigtige løsning.