Rengøring af institutioner

Vi har hos Jysk System Rengøring A/S opbygget mange års erfaring med rengøring af institutioner. Hvad enten der er tale om en fast aftale, ekstra rengøring eller afløsning i ferieperioder.

Der kan være mange hensyn, som skal tages ved rengøring af institutioner. Dette afdækkes igennem en god og tæt dialog, så udfører vi den service, som I har brug for hos netop jer.

Vi medbringer selv rekvisitter og rengøringsmidler som dækker jeres behov – det kan være desinfektionsmidler eller svanemærket produktet.

Vores personale bærer beklædning med logo, så det er synligt, hvor de kommer fra. Desuden bliver de informeret og oplært i diverse situationer som kan opstå, når man færdes i nogle institutioner. Det er vigtigt for os, at vores medarbejder og kunden har en tæt dialog, for det skaber en gensidig tryghed.

 

rengøring af institutioner

”Vi har samarbejdet med Jysk System Rengøring siden foråret 2016. Der kommer en fast assistent hos os ugentligt og det giver os en tryghed, at hun kender huset og vores beboere samt personale.

Desuden hjælper Jysk System Rengøring A/S os ved akutte sager og de er fleksible til at hjælpe os ved brandskader, vandskader og håndværkerrengøring. Det har stor betydning for os, at vi har et tæt samarbejde og positiv kommunikation både med assistent, serviceleder og ledelse hos Jysk System Rengøring.

Jeg ved, at jeg altid kan få hjælp fra Jysk System Rengøring, når der er brug for det.”


Per Thomsen Dam, SUA Nørholm, Herning